Thursday, July 7, 2011

Sprememba nastavitev - komentarji

Sva malo po nastavitvah šarila, ker nisva ravno vešča z uporabo bloga (se sproti učiva:-).
Sedaj naj bi delali komentarji. Tudi če nimaš bloga, itn... Izbereš profil "anonimni" in dela. Lahko še kdo to proba, k nima bloga...

hvala

LP B&S

22 comments:

  1. Men dela,

    Simchy

    ReplyDelete
  2. Ja ... sej to je tud prej delal ... sam pol bomo pa vsi anonimni. Mene zanima kako to naredi SimonP. Njegovo ime je brez linka (bloga ali kakšnega accounta), vseeno pa ni anonimni ... ampak se mu izpiše SimonP ... katero opcijo on uporablja?

    ReplyDelete
  3. Vidim da uživata, upam da nabavita fotkič, ker ene slikce so res hude (posebej razgled iz Kristusa)...me pa zanima a so spet fotkič ukradli simćiju :))
    lepo se mejta še naprej...
    DareP

    ps. mislm, da moraš pod Ime/url ime napisat, url pa pustiš prazen...bom stestiru

    ReplyDelete
  4. Nama so ukradli (pustmo to, da ga je Simon lihk nosu, takrat:-)

    lp

    ReplyDelete
  5. Živjo,

    izberem Ime/URL in se podpišem.

    LP Vsem

    ReplyDelete
  6. Pa da še jst stestiram:)

    ReplyDelete
  7. Deluje! Ime se vpiše, URL pa preprosto spusti ... super!

    Tnx SimonP!

    ReplyDelete
  8. Kje so pa spremljevalci? So se nekam skrili, ko sta spreminjala nastavitve.

    ReplyDelete
  9. Tud za blondinke funkcionira ;)

    ReplyDelete
  10. Vse najboljše Simon:) Lepo praznujta!

    Tanja ni problem :)

    ReplyDelete
  11. Superca da dela:-)) Spremljevalce pa midva vidiva??

    ReplyDelete
  12. je... ti tehnologijo.
    Enga navadnega sporočila ne morem poslat ;-)
    Drugače pa: VSE NAJBOLJŠE. Upam, da sta lepo praznovala.
    Lepe pozdrave iz Ohrida

    ReplyDelete
  13. Popotnika...

    Sicer berem, da so prsti, ki segajo domorodcem (in ostalim) po fotoaparatih dolgi,
    vendar bi vaju prosil, če lahko uporabita kakšno drugo sredstvo fotografiranja da usmerita leče v katero izmed SOB, v katerih prenočujeta. Zanima me, kako je s čistočo, 'luksuzom', posteljo...

    Gorazd.

    ReplyDelete
  14. Jah tole z dolgimi prsti je extremno RES...so nama ukradli že oba fotiča, tako da sva zdaj brez. Ker bova naslednji fotič (beri iPhone:) kupila šele v ZDA, bova do takrat bolj skopa z najinimi slikami...tako da ti ne moreva poslati fotke kake od sob, lahko ti pa malo opiševa. Sobe v hostlih so full čiste in urejene po celi Južni Ameriki, vsi ponujajo zravenj zastonj WI-FI in pa uporabo kuhinje. Problem imaš samo v Venezueli npr. v Caracasu, ker ni hostlov in če si na budget varianti, moraš spat v kakem od Love hotelov:)) ni nevarno, samo ravno čisto ni!! V Venezueli imaš dejansko samo tri turistične točke s hostli: Merida (v Andih, mesto znano po adrenalinskih športih), Ciuidad Bolivar (odskočna deska za Angel falls) in pa Isla Margarita (surfers heaven)...midva nisva nič od tega šla...se nama je država preveč zamerila!! :))

    lp

    ReplyDelete
  15. Hvala za odgovor.

    Če ni ultra skrivnost: kakšne fotkiče pa sta imela, da so vama jih ukradli. In kako so jih ukradli (ok, recimo da sta vsaj čutila, ko so bežali stran)?

    Glede na to, da še komunicirata, ali to pomeni, da so telefoni ostali?

    Mene daje tipična mrzlica 'ja bi ali da mi ne u...' - rad bi tako potoval, a sem nezadovoljen z umazanimi hoteli in tatiči (no ja, kot da jih v Sloveniji ni)... Skratka - sem razvajena reva. Zato dnevno (ok, ko kaj objavljata) sledim vajin blok in se vama 'divim'. Obljubljam pa, da sem staro dobro slovensko nevoščljivost preživel in je nimam trenutno na grbi - želim, da se imata fajn (ok, tudi da se vrneta nazaj, ampak takrat, ko sta planirala).

    G.

    ReplyDelete
  16. Ok...vidiva, da si malo prestrašen:)) to boš moral prebolet, predenj greš na podobno pot. Čistoča je po vsem NE-zahodnem svetu velik problem...umazanija povsod, WCji usrani, ljudje si ne umivajo rok tko kot pri nas...tako da se kaki driskici težko izogneš. To moraš vzet kot da svoj lastni imunski sistem nadgrajuješ...si vedno bolj odporen na vse živo kar leze:)) Barby npr. povsod je zelenjavo in sadje s tržnice, dostikrat neoprano (no sej voda je tut povsod drugje po svetu načeloma nepitna in usrana s kemikalijami!!??), pa ji nikoli ni bilo še nič. Simchy pa je razne žepke in fast food na cesti (sicer sem pa tja faše kako driskico...ampak to je to)...torej sva mogoče midva že malo imuna na tole svinjarijo:))

    Kar se tiče kraje fotičev... oba fotiča nista bila ne vem kaj...taka majhna trotl:)) tako da vsaj vrednostno ni bilo ne vem kaj...ne predlagava ti da nosiš s sabo unih velikih fotičev, ker si potem takoj na muhi za kradljivce!!
    No prvega so nama ukradli na metroju v Buenos Airesu...ne veva kako in kdaj??!! so res profesionalci..
    Drugi pa je šel v Bogoti... še manj nama je jasno kdaj?? samo ruzak je bil odprt, ko sva v trgovini hotla plačat...no predvidevava, da je nekdo mojstrsko odprl ruzak in vzel ven fotič, medtem ko sva čakala na zeleno luč na semaforju?? Od takarat naprej paziva malo bolj na ruzake od drug drugega medtem ko kje kaj čakava...bus, zeleno luč, v vrsti na metroju, itd.
    Definitivno je po J. Ameriki bolje potovati v paru!! Azija se nama zdi dosti bolj varna, če imaš namen iti sam.

    Aja...še to..telefonov nisva niti jemala s sabo, ker so klici v Evropo nenormalno dragi in uporabljava Skype (najboljša pogruntavščina:))

    lp

    ReplyDelete
  17. Pa še to... dostikrat se zaradi vožnje nimaš možnosti tuširat kak dan ali pa dva in ponekod ni tople vode, ko končno prideš do tekoče vode:)) WCji na busih (beri samo nočnih) pa so po parih urah vožnje dobesedno smrdljivo sranje!

    ReplyDelete
  18. S fotkici pa res nimata srec...,. A sta poskusla zaklent tamale ruzake s kljucavnico? Posebej uporabne so tamale kljucavnice na kodo (kljuc se da hitr zgubit) pa zaklenes zadgo cez une male luknjice. Mal je tecno zadevo odklepat ampak se vsaj v miru setas naokrog. Drugace pa nestrpno pricakuejm zgodbo zakaj se vama je venezuela tolk zamerla....

    Pozdravcek,

    Suzi

    ReplyDelete
  19. Ja, ja ... dejmo, dejmo ... kva je s to Venezuelo ... tak me firbec matra ....

    ReplyDelete
  20. Aja ... spremljevalcev tud jaz zadnjič nisem vidla ... zdej so se pa spet pojavili ... tak da je bila očitno sam ena anomalija ... zdej vse deluje kot je treba

    ReplyDelete